Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Guardian Angel

Guardian Angel, kallad Ängeln, kom till Solna från sin förra ägare Marianne Laurent. Ängeln var från början tänkt som hopphäst men det visade sig att dressyr passade Ängeln bättre. Innan han kom till Marianne hade han levt ett lugnt och behagfullt liv som “sällskapshäst”.Under tre år har Marianne konsekvent tränat Ängeln, ibland med stöd av instruktör, bla. Mia Svensson från Solna. Nu fortsätter Marianne och Ängeln sin samvaro på ridskolan.

Björn Waimon tycker att Ängeln är en väl skolad häst, med god takt, bra psyke, ambitiös och ett lugnt temperament. Ängeln har anpassat sig mycket bra och är en omtyckt lektionshäst.
Han är lugn och uppskattar att vi hälsar på honom, men han gillar inte höga röster eller att man klappar hårt på honom. Han gillar barn som han gärna hälsar på. Han är också släkt med Solnas Matador!

Guardian Angel tävlat i dressyr både lokalt och regionalt med Malou Lindblad. Ekipaget har flertalet placeringar i L:A.Han har även blivit Junior och Seniorklubbmästare i dressyr med Therese Lindblad. Dessutom har han också flera placeringar i klubbtävlingar i dressyr.