Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Fanta

Fanta inköptes till Solna Ridskola av en hästhandlare. Hon var en ganska framåt häst med god takt.
Hon var mycket snäll i stallet. Fanta fick somna in för alltid den 11 mars 2009. Fanta drabbades av tarmvred som en följd av svår gaskolik.

*********

Vi minns denna vackra långörade dam som den coolaste hästen i gänget. Inget kunde skrämma denna klippa till häst. Vid uteritter tog hon gärna täten och stegade oförtrutet på med långa kliv. Övriga ekipage fick trava ikapp så gott de kunde.
 

Förutom skogspromenader var mat hennes stora passion. Så fort hö-ransonen var uppäten skrapade hon med ihärdigt med hoven och gav mig uppfordrande blickar. Som den svaghjärtade matmor man är så ökade jag högivan successivt så att Hennes Majestät Fanta blev helt nöjd och tillfreds med tillvaron.

Fanta fick hos mig fyra härliga månader med stor box och utevistelse hela dagarna i stor hage med sin nyfunne kompis Bobo. Saknaden är enorm men vi vet att hon nu betar gräs på de evigt gröna ängarna – det som hon tycker allra bäst om att göra.

/Maria Norenius