Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Medlemskap

Alla som rider på Solna ridskola måste vara medlemmar i Solna Fältrittklubb. Ridningen är reserverad för klubbens medlemmar, vilket innebär att medlemsavgiften måste vara betald. Privatryttare som använder anläggningen eller som representerar klubben i tävlingssammanhang måste också vara medlemmar. Vill du stödja klubben med ett frivilligt bidrag går det naturligtvis också bra!

Pris per kalenderår, gäller from 2020:
Juniorer 320:- (om du är 20 år eller yngre)
Seniorer 470:-
Familj 900:- (personer boende på samma adress)

Medlemsåret går från 1 januari – 31 december. Ej betald avgift inom tre månader efter anmodan anses vara begäran om utträde ur klubben. Detta innebär att du inte längre kan vara med på gruppridning.

Medlemsavgiften är inte inkluderad i fakturan från ridskolan. 

Som medlem i klubben får du:

  • Rida på ridskolan (i mån av plats)
  • Olycksfallsförsäkring via Svenska Ridsportförbundet och Folksam
  • Inbjudan till kurser, föreläsningar och clinics anordnade av klubben som annonseras på vår hemsida och via våra sociala medier Facebook och Instagram
  • Tidningen Häst&Ryttare
  • Delta i klubbtävlingar och extraträningar
  • Representera klubben i tävlingssammanhang

Medlemmar som är privatryttare med manegekort via ridskolan har utöver detta rätt att rida i ridhusen på lediga tider.

Alla medlemmar har via sitt medlemskap godkänt att föreningen registrerar och på annat sätt behandlar personuppgifter inom ramen för klubbens verksamhet. Mer information om det hittar du här Behandling av personuppgifter

Betalning av medlemsavgift

I början av året får du faktura med medlemsavgiften skickad till din email. Du kan även hitta fakturan samt se om den är betald på Min Ridskola. Om något är fel på fakturan, eller om du inte längre ska vara kvar som medlem, hör av dig till ridskolan på solnaridsol@gmail.com.

Vill du ändra dina kontaktuppgifter kan du göra det själv på Min Ridskola. Du kan också kontakta ridskolan på solnaridsol@gmail.com vid frågor eller hjälp. Adressändringar via folkbokföringen sker automatiskt. Glöm dock inte att säkra att rätt mailadress och telefonnummer står i Min Ridskola!

Ny medlem
Vill du bli medlem i klubben skicka ett mail till solnaridsol@gmail.com. Därefter får du en faktura på din mail, som ska betalas på det postgironummer som är uppgivet på fakturan. Glöm inte att uppge rätt OCR-nummer.

Alla ridavgifter administreras av ridskolan. Kontakt: solnaridsol@gmail.com, telefonnummer 08-851562.

Klubbens lokaler
Du är välkommen att använda klubbens lokaler. I omklädningsrummet finns dusch och klubbrummet har ett välutrustat kök. Alla plockar bort efter sig själva, så att det är rent och snyggt.

På lördagarna har juniorerna i USEK hand om servering i klubbrummet. För pengarna som tjänas in åker juniorerna på ridläger en gång per år. Se info från USEK.

På anslagstavlorna i entrén och vid kassan finns information om klubben och olika aktiviteter. Vid klubbens tävlingar i dressyr och hoppning är du alltid välkommen som funktionär och åskådare.

Avvikelser kan förekomma om det finns allmänna restriktioner t ex pga Covid19.

Har du frågor eller förslag?

Har du frågor som rör klubben eller vill komma med förslag kan du maila till sfrk.styrelsen@gmail.com

Välkommen till SFRK