Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Medlemskap

Alla som rider på Solna ridskola måste vara medlemmar i Solna Fältrittklubb. Ridningen är reserverad för klubbens medlemmar. Privatryttare som använder anläggningen eller som representerar klubben i tävlingssammanhang ska också vara medlemmar. Vill du stödja klubben med ett frivilligt bidrag går det naturligtvis också bra!

Pris per medlemsår, gäller from 2020:
Juniorer 320:- (om du är 20 år eller yngre)
Seniorer 470:-
Familj 900:- (personer boende på samma adress)

Medlemsåret går från 1 januari – 31 december. Ej betald avgift inom tre månader efter anmodan anses vara begäran om utträde ur klubben.

Medlemsavgiften är inte inkluderad i fakturan från ridskolan. 

Ny medlem
Vill du bli medlem i klubben skicka ett mail till sfrk.medlem@gmail.com. Därefter får du en faktura på mailen, betala via OCR nr.

Avgifter som rör ridningen administreras av Ridskolan.
Juniorers ridavgift betalas via ridklubben men administreras av ridskolan. Kontakt: solnaridsol@gmail.com
tel: 08-851562

Har du frågor som rör klubben, vill du ändra dina kontaktuppgifter mm kan du maila Sfrk.medlem@gmail.com  Adressändringar via folkbokföringen sker automatiskt.

Har du frågor eller förslag kontakta Sfrk.styrelsen@gmail.com 

Som medlem i klubben får du:

  • Rida på ridskolan (i mån av plats)
  • Olycksfallsförsäkring via Svenska Ridsportförbundet och Folksam
  • Inbjudan till kurser, föreläsningar och clinics anordnade av klubben som annonseras på vår hemsida och via våra sociala medier Facebook och Instagram
  • Tidningen Häst&Ryttare
  • Delta i klubbtävlingar och extraträningar
  • Representera klubben i tävlingssammanhang

Medlemmar som är privatryttare med manegekort via ridskolan har utöver detta rätt att rida i ridhusen på lediga tider.

Alla medlemmar har via sitt medlemskap godkänt att föreningen registrerar och på annat sätt behandlar personuppgifter inom ramen för klubbens verksamhet. Mer information om det hittar du här Behandling av personuppgifter


Klubbens lokaler

Du är välkommen att använda klubbens lokaler. I omklädningsrummet finns dusch och klubbrummet har ett välutrustat kök Alla plockar bort efter sig själva, så att det är rent och snyggt.

På lördagarna har juniorerna i Usek hand om servering i klubbrummet. För pengarna som tjänas in åker juniorerna på ridläger en gång per år. Se info från Usek.

På anslagstavlorna i entrén och vid kassan finns information om klubben och olika aktiviteter. Vid klubbens tävlingar i dressyr och hoppning är du alltid välkommen som funktionär och åskådare.

Avvikelser förekommer pga Covid19 och allmänna pandemirestriktioner.

Välkommen till SFRK