Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Om USEK

Ungdomssektionen är en viktig del av klubben. Alla klubbens medlemmar under 26 år ingår i USEK. USEK har en egen styrelse med egna styrelse- och årsmöten. Representanter från USEKs styrelse deltar också på föreningens möten.

USEKs styrelse har också hjälp ifrån en fantastisk hjälpstyrelse som samarbetar med oss. Hjälpstyrelsen består av flera ungdomar som visat intresse för styrelsen och vill prova på hur det vara att vara ledamot. Tack vare dem kan vi utföra vårat arbete på bästa sätt.

Vi anordnar aktiviteter och annat kul för både barn, unga och vuxna. Målet är att skapa en trevlig stämning bland ungdomar i stallet där alla känner sig välkomna och inkluderade. Genom att arrangera aktiviteter utanför loven och vara aktiva på sociala medier, med t.ex. teorilektioner, hoppas vi nå ut till en så stor grupp som möjligt. Det är viktigt för oss att det finns något för alla sektionens medlemmar, för såväl de yngsta som för de unga vuxna.

Utöver lovaktiviteter arrangerar vi också t.ex. luciatåg, pluggstugor och träningar inför finalen av Vi i Stallet. Sedan 2019 har vi också en julkalender på Instagram, där vi varje dag öppnar en ny lucka och lär oss något nytt. Det är också USEKs styrelse som julpyntar och, tillsammans med föreningens styrelse, ansvarar för den årliga showen.

Ett av våra största uppdrag är cafeteriaverksamheten. Cafeterian är öppen varje lördag och på klubbtävlingar. Den drivs av styrelsen och frivilliga ungdomar i sektionen. För pengarna som samlats in åker de som hjälpt på ridläger tillsammans.

USEK har också en egen valberedningen som föreslår ledamöter till USEKs styrelse när det är årsmöte. Valberedningen och styrelsen arbetar tillsammans för att skapa en bra stämning mellan klubbens ungdomar. Har du något förslag eller funderingar till valberedningen, kontaktas de genom att maila USEKs styrelse.

Anmälan till alla våra aktiviteter görs via länken ovan. Följ oss gärna på Instagram, TikTok och YouTube. Du hittar sidorna genom att klicka på ikonerna ovan till höger. Kontakt till oss sker i första hand via mejl.

Styrelsen och hjälpstyrelsen 2024.

Bakre raden fr.v: Astrid, Tilda, Martin, Becky, Astrid, Lema

Främre raden fr.v: Ebba, Agnes

Ej närvarande: Saga, Irma, Irma, Judit