Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Kallelse till nytt ridår

Solna Ridskola öppnar vecka 33 efter sommaruppehållet.

Alla ryttare som betalat den fakturerade förbokningsavgiften samt nya ryttare som fått besked om att de fått plats påbörjar sin ridning vecka 33.

Ryttare som vill ändra tid eller som har övriga frågor, är välkomna att ringa ridskolan på 08-851562 eller besöka ridskolan från måndagen veckan 33. Våra öppettider är kl. 10:00 – 2100 med uppehåll för lunch mellan kl. 1200 – 1430. Säkrast når du oss från klockan 16:00.

Anmälningsblankett:
Första gången du rider på terminen fyller du i anmälningsblankett (avtal) där du anger dina kontaktuppgifter etc. Det är viktigt att du anger rätt mailadress eftersom det är dit dina fakturorna skickas. Är du under 18 år ska din målsman skriva under anmälan. På blanketten hittar du även villkoren för gruppridning.

Ridavgifter:

Fakturan med ridavgifterna skickas på email till ryttare som rider på ridskolan. På fakturan framgår vilket bankgironummer och OCR-nummer som ska användas.

I juni skickas ett mail med höstens fakturor. Mailet innehåller 2 faktor; En faktura (förskottsbetalning) som ska betalas i juni (senast det datum som står på fakturan). Denna faktura måste betalas för att säkra din plats inför hösten. Mailet innehåller även en faktura med resterande ridavgift och den ska betalas i början av höstterminen (senast det datum som står på fakturan).

Du kan alltid hitta dina fakturor samt se om de är betalda på Min Ridskola. Om något är fel på fakturan, eller om du har andra fakturafrågor, hör av dig till ridskolan på solnaridsol@gmail.com.

Ryttare som önskar dela upp ridavgiften (gäller inte förskottsbeloppet) kan göra detta efter överenskommelse med kassapersonalen. Det går att dela upp terminsavgiften på högst 3 gånger och faktureringsavgift tillkommer per faktura.

Eventuell skåpavgift faktureras separat.

För att få rida på ridskolan betalas även medlemsavgift till klubben. Den avgiften faktureras separat i början av året. 

Vi hälsar dig välkommen till en ny givande ridsäsong.

Solna Fältrittklubb & Solna Ridskola