Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Renoveringen av Gula ridhusets tak har stött på nya problem

31 augusti 2022

Tyvärr har visat sig att det krävs mer omfattande renovering än planerat. Ridhuset var i ännu sämre skick än vad vi och entreprenören trodde. Detta innebär en ytterligare försening.

Som ni säkert lagt märke till pågår en efterlängtad renovering av det gula ridhuset nu för fullt. Ridhuset har sedan en längre tid varit i behov av en upprustning, inte minst vad gäller det läckande taket. Kommunen som numera äger alla byggnader har handlat upp en entreprenör för takarbetet som börjat under sommaren. Tyvärr har visat sig att det krävs mer omfattande renovering än planerat. Ridhuset var i ännu sämre skick än vad vi och entreprenören trodde. Detta innebär en ytterligare försening. Vi hoppas nu att det blir klart under december månad och vi äntligen kan inviga vårt fina ridhus.

Under tiden fram tills takrenoveringen är klar har vi ett ridhus och en utebana att tillgå för lektionsridningen. Med tanke på att det ofta är två grupper som rider parallellt kommer vi alla att behöva ha beredskap för att rida utomhus även när vädret inte är optimalt. Ta därför med kläder efter väder under de kommande veckorna. Om vi hjälps åt med att göra det bästa av situationen under denna övergångstid kommer det att gå fint. Vi ser ju alla fram emot att få ett nyrenoverat fint ridhus!