Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Dags att betala fakturan

18 januari 2024

Nu har fakturorna för medlemsavgiften 2024 (avsändare Solna Fältrittklubb) och fakturorna för vårterminens ridavgift (avsändare Solna Ridskola AB) skickats ut.

Om du saknar en faktura, om något blivit fel, eller om du inte längre ska vara kvar som medlem, hör av dig till ridskolan på solnaridsol@gmail.com. Detta gäller både för terminsavgiften och medlemsavgiften.

Alla som rider på Solna Ridskola skall vara medlemmar i Solna Fältrittklubb. Ridningen är reserverad för klubbens medlemmar, vilket innebär att medlemsavgiften måste vara betald. Detsamma gäller privatryttare som använder anläggningen eller som representerar klubben i tävlingssammanhang.

Var noga med att ange korrekta uppgifter och att betala till rätt konto, så att din betalning inte riskerar att tappas bort. Betalningarna ska gå till olika bankkonton. Använd gärna QR-koden som finns på respektive faktura!