Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Så är du schysst på nätet!

16 april 2024

Så här fungerar du hos oss

Det är inte tillåtet att ha på dig mobilen när du sitter på hästen. Istället kan du lämna den i skåpet, lämna den i kassen eller ge den till din ridlärare.

Det är inte tillåtet att lägga ut bilder eller videos på internet där människor som inte vill synas eller höras. Kolla därför med alla som är med på bilden eller videon innan du lägger ut något. Kom ihåg att kanske även din ridlärare inte alltid vill vara med. Bara för att det har varit okej för någon att vara med en gång, betyder det inte att det är okej alla gånger.

Våga be om hjälp om någon inte beter sig schysst. Någon kanske har skrivit eller lagt ut något, till och med om dig eller någon annan, som du inte tycker är okej. Du kan alltid skicka ett mail useksfrk@gmail.com (ungdomssektionen) eller sfrk.styrelsen@gmail.com (styrelsen) så svarar vi så snart vi kan. Kom ihåg att du är viktig och kan göra skillnad!