Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Att rida hos oss

Solna ridskola erbjuder ridning för både barn och vuxna på välutbildade hästar.Vuxengrupper finns från nybörjarnivå till specialgrupper i både hoppning och dressyr. Vi har även ponnygrupper för barn från 6år och uppåt, nybörjare till mer vana ryttare.  

Flera av våra ponnyer och hästar tävlar regelbundet med lektionsryttare i både hoppning och dressyr på lokal nivå.

Vill ni ställa er i kö till en fast plats hos oss så ring till oss på 08-85 15 62. Här krävs en viss ridvana. Samma telefonnummer används om ni har frågor.

Vi erbjuder även allmänna lektioner för både vuxna och barn. På dessa lektioner anmäler man sig från gång till gång. Här krävs ingen tidigare ridvana och ni anmäler er genom att ringa 08-85 15 62.

Välkomna önskar Solna Ridskola

Stallet är som en ungdomsgård. En fin miljö för barn och ungdomar att vistas aktivt i på fritiden. Som sport främjar ridningen framåtanda, ledarskap och tålamod. Samtidigt lär man sig att ta hänsyn till hästarnas behov. Ridning är en sport där killar och tjejer tävlar på lika villkor. När barnen är 6 år eller mer, med eller utan förkunskaper i ridning, är det dags att ringa till oss.