Frågor gällande ridning, maila: solnaridsol@gmail.com. Avbokningar, bokningar och liknande sker dock alltid per telefon 08-85 15 62

Ledamot, Vice Sekreterare

Sofia Lundberg

Invald som suppleant och vice sekreterare 2021. 

Att vara med och stötta utvecklingen av Solna fältrittklubbs verksamhet är mitt mål med att vara aktiv i styrelsen. Bland de mest positiva sakerna med Solna ridklubb är att man har så fina hästar och satsar på både barn, ungdomar och seniora ryttare som alla kan dela glädje och gemenskap i denna underbara sport. Jag tycker det är viktigt med en fortsatt utveckling av en trygg idrott med kreativitet, delaktighet och en sund värdegrund.

År 2016 började jag rida i ”prova på gruppen” på lördagar och rider nu på torsdagarna i en S3 och tycker att det nästan är lika roligt att hjälpa till stallet som att rida. Min dotter rider också två dagar i veckan i klubben. Det ger mig ibland möjlighet att hjälpa till vid olika aktiviteter och tävlingar vilket jag med glädje gör. Jag ser fram emot att bidra till verksamheten och lära känna både nuvarande och nya medlemmar i ridklubben i min roll som ryttare, mamma och nu också nybliven medlem i styrelsen.